Tjänster

Rastningspriser


Jag erbjuder heltidsplatser (5dgr/vecka) och deltidsplatser (3dgr/vecka) med månadsabonnemang. Priserna nedan avser en hund. Finns det fler hundar i familjen rabatteras priset på nästföljande hund med 50%. 


Pris - 2024 Inklusive moms

Heltid 5 dgr/vecka 1 x 40 min 3000kr

Deltid 3 dgr/vecka 1 x 40 min 2600kr

Inskolning - 100kr /dag 


Rastning

Dagens inledning innefattar en smidig hämtning i ert hem, var på vi ger oss ut på äventyr, antingen individellt eller i en grupp. Efter vår berikande promenad så återvänder er hund till den välkända och bekväma miljön av sitt eget hem. 


Under vår vård ges omsorgsfullt uppmärksamhet åt detaljer som tassvård, tillhandahållande av färskt vatten och lunch, om detta skulle vara ett önskemål. Standarpromenaden sträcker sig i 40 minuter, om inte annat överrenskommits. 


Dagliga promenader skapar harmoni för hunden och ni är välkomna att följa våra äventyr på våra sociala mediekanaler - Instagram och facebook. I vår verksamhet står hundens välbefinnande i centrum och vi lägger stor vikt i att du som ägare ska känna dig trygg och nöjd med att lämna din fyrbenta vän hos oss.


Hos Byns Hundar prioriterar vi varje hunds välmående och glädje. Av den anledningen genomförs alltid en inledande inskolningsperiod på en vecka, där vi säkerställer att din hund integreras väl i den rätta gruppen och trivs hos oss. Vi tillhandhåller även en provmånad som möjliggör en omedelbar uppsägning av tjänsten från både er sida och vår sida. Efter provmånaden tillämpas en uppsägningstid på en månad. Vår prioritet är att vi alla trivs och samarbetar i en positiv anda. 


Vår fösta kontakt inträffar i ditt hem under en informativ möte som naturligtvis är kostnadsfri. Här diskuterar vi dina förväntningar och önskemål. Detta möte innebär även en möjlighet för oss och din hund att lära känna varandra, och för dig att få en inblick i vår bakgrund och filosofi. 

Hundpensionat 

Om dina resande planer sträcker sig till kvällar eller till och med nätter, eller om andra omständigheter kräver tillsyn för din fyrbenta familjevän. Så erbjuder vi här en professionell och pålitlig lösning - hundpensionat. 


Hundpansionat hos oss sker i en säker hemmiljö i en fridfull stadsdel där din hund kan bo under den angivna perioden. Vi välkomnar dig att göra ett första möte hos mig, dock vänligen utan att ta med din hund. För att säkerställa den mest smidiga introduktionen till vår boendemiljö, är det föredraget att genomföra detta inledande möte utan hundägarens närvaro. 


Kan tyvärr inte erbjuda hundpassning på heltid (dagtid). Önskas detta så rekommenderar jag att man tar kontakt med ett hunddagis.

Övernattningspriser & Pensionatpriser

Pris - 2024 Inklusive moms

Per kalenderdag - 300 kr för en hund och 50% rabatt på hund nummer två

Flockpromenad

Sätt på dig dina bekvämaste promenadskor, för varannan månad bjuder vi in våra kunder till en ordentlig flockpromenad, en hundvänlig träff där vi tillsammans tar över gatorna med våra fyrbenta vänner.


Såhär funkar det: Vi samlas upp på ett avtalat ställe och tar sedan en gemensam promenad i en kombination av mänskliga och hundiga steg, med både fluffiga svansar och viftande öron. Det är inte bara en chans att lära känna varandra bättre, utan även att låta våra hundar sniffa fram potentiella promenadkompisar för framtida äventyr. 


Ibland får vi även sällskap av Nathalie från Hundarnas språk, som är något av en hundbeteende-maestro. Hennes filosofi är att det inte finns en självklar metod som funkar för alla hundar.